PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

Prodaja alata BSF TOOLS doo

BSF Tools d.o.o. sa sedištem u Beogradu je jedan od vodećih distributera servisne opreme i profesionalnih ručnih alata u Srbiji. Kvalitetnom ponudom alata za sve grane industrije, među kojima se ističu alati i oprema za servise i mehaničarske radionice, lakirnice i vulkanizere.

Kao generalni zastupnik i uvoznik alata nemačkog proizvođača Vigor, koji je u vlasništvu poznate nemačke firme za proizvodnju alata Hazet, BSF Tools je srpskom tržištu približio širok spektar alata i opreme ovog renomiranog proizvođača. Pored asortimana Vigor proizvoda, firma BSF Tools prodaje i alate firme Hazet, Ulja i maziva američke multinacionalne naftne kompanije CITGO, sve proizvode za servise i autoindustriju NORMFEST, profesionalne lampe i osvetljenje SCANGRIP, garažna oprema i sistemi za ulje APAC, industijski papiri CELTEX, dizalice Zavagli Santi – Eurolifti auto hemije Carcos.

Cilj preduzeća je ponuditi kupcima celovitu uslugu, prodaju opreme za servise, ugradnju opreme u radionice, te servis alata iz prodajnog programa.