PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

SPREJ PENA ZA SKIDANJE FLEKA, INSEKATA, MASNOĆE 600ml

SPREJ PENA ZA SKIDANJE FLEKA, INSEKATA, MASNOĆE 600ml
Proizvođač: Normfest
Cena:
410,00 Din.
410,00 Din.
Šifra proizvoda: NF-2897-342
Opis

SPREJ PENA ZA SKIDANJE FLEKA, INSEKATA, MASNOĆE 600ml

Svestrana pena za čišćenje stakla, ogledala, tekstila, tepiha, unutrašnjosti automobila. Sa lakoćom uklanja sve masne naslage, nečistoće od voska, nikotina, sapuna, mulja, insekata i dr. Čisti površine bez ostavljanja tragova. Velika prednost univerzalne sprej-pene je da nema kapanja prilikom upotrebe pa se može koristi i na vertikalnim površinama. Prilikom čišćenja površine dobijaju veliki sjaj bez oštećenja površinskoh sloja.

- Aktivna pena
- Čišćenje i odmašćivanje
- Sredstvo viskoke učinkovitosti
- Ne ostavlja otpad i ne oštećuje površinu
- Pena bele boje

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!