PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGO MP AIRCOOLED 2-CYC 12/1 LIT

CITGO MP AIRCOOLED 2-CYC 12/1 LIT
Proizvođač: Citgo
Cena:
350,00 Din.
350,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-11159
Opis

Citgo Supergard aircooled 2-cycle motorna ulja su premijum sintetička ulja dizajnirana za upotrebu kod dvotaktnih motora visokih performansi. Ova ulja su proizvedena za motore koji imaju manji takt i proizvode zaštitu za takve motore.

Susreću standarde API TC, JASO FD, ISO EGD klasifikaciju za dvotaktne motore.
Isto tako JASO FA, JASO FB, ISO-L -EGB i ISO-L-EGC.

Ova ulja pomažu zaštiti visokoobrtnim dvotaktnim motorima, sprečavaju blokadu motora kao i glavljenje karika u cilindru, sprečavaju rdju i imaju dobro podmazivanje ležajeva. Mogu se koristiti kod injektorskih sistema koji imaju odnos 50:1 gorivo/ulje.

Mogu se koristiti u motociklima koja imaju tečno hladjenje. Ne koristiti u motorima koji zahtevaju NMMA, TC-W3, TC-W2 ili TC-W.

Namena ovih ulja je korišćenje u motociklima, generatorima i ručnoj opremi kao što su kosilice, motorne testere koje funkcionišu u vrućoj i prašnjavoj okolini. Omogućuju rad motora čistim, sa dužim vekom trajanja uz malo dima na izduvu.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!