PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGARD SYNDURANCE SYN 5W40 208,20

CITGARD SYNDURANCE SYN 5W40 208,20
Proizvođač: Citgo
Cena:
102.000,00 Din.
102.000,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-51001
Opis

CITGARD SYNDURANCE SYN 5W40 208,20

Dizajn CITGO SYNDURANCE koristi premijum sintetičku bazu s razlogom da bi se poboljšala otpornost na temperaturne razlike toplo-hladno.

Poly-alfa olefin sintetička komponenta PAOS daje najbolje performanse agregatima pri niskim temperaturama. Pažljivo balansiranje sa sintetičkim komponentama je veoma bitno kod smanjivanja potrošnje goriva, kod performansi kod hladnog starta i dovodi do dužeg intervala same zamene ulja. Auto industrija se uvek susreće sa novim izazovima i pravilima o smanjenju izduvnih gasova.

CITGO zato i koristi najsavremenije aditive da bi umanjili njihovu štetnost na ljudsku okolinu. EGR sistemi, disel partikularni filteri DPF i disel oksidacioni katalisatori DOC SINDURANS ulja su dizajnirana da bi ispunila sve zahteve API CJ-4 i standarde proizvodjača motora. Smanjuje potrošnju motora u svim vremenskim uslovima.

  • Dozvoljava nesmetan protok ulja kroz sve sisteme i u hladnim uslovima rada.
  • Obezbedjuje uštedu prelaska sa zimskih uslova SAE10W-30 na letnje 15W-40.
  • Sprečava oštećivanje motora prilikom hladnog starta zimi.
  • Smanjuje pregrevanje samih grejača u zimskim uslovima.
  • Produžava vek trajanja motora. 
  • Savršeno sinteticko ulje za korišćenje u svim vremenskim uslovima. 
  • Namenjeno je za upotrebu u svim benzinskim i dizel agregatima.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!