PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGO LITHOPLEX RT NO.2 35 BURE 16,06

CITGO LITHOPLEX RT NO.2 35 BURE 16,06
Proizvođač: Citgo
Cena:
11.835,00 Din.
11.835,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-41022
Opis

CITGO LITHOPLEX RT NO.2 35 BURE 16,06

Masti postižu izuzetne performanse u aplikacija gde su bitne dobro osobine kod prijanjanje i otpornost na vodu. Njihova crvena boja i gustina, formula bez moly, prave ovu mast idealnom kod problematičnih aplikacija.

Odlične su u upotrebi u industriji, poljoprivredi i automobilskoj industriji.

Lithoplex MP1, MP2, RT1, RT2 susreću ASTM D 4950 aplikaciju za ležajeve, kategorija masti GC i šasijske masti kategorije LB. Ova mast nosi oznaku NLGI sertifikat GC-LB za automobilske lezajeve i šasijska podmazivanja.

Sve Lithoplex masti sadrže: ekstremni pritisak (EP) aditive, protiv rdje aditive, oksidacione inhibitore i zaštitu od rdje. Korisnije su za upotrebu pri visokim temperaturama od konvencionalnih sapunskih masti.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!