PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGO TRANSGARD ATF DEXRON-VI, pakovanje 0.946 litara

CITGO TRANSGARD ATF DEXRON-VI, pakovanje 0.946 litara
Proizvođač: Citgo
Cena:
625,00 Din.
625,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-401159
Opis

CITGO TRANSGARD ATF DEXRON-VI, pakovanje 0.946 litara

Full sintetičko ulje, odobreno od strane GM-a, za sva vozila (kamioni, autobusi i automobili) sa automatskim menjačem. Ovo ulje obezbeđuje dupli servisni interval, MP znaci da je odobreno i za starije i za novije modele prenosa.

Full sintetička formulacija obezbeđuje izuztnu zaštitu u ekstremnim uslovima. Produžen interval zamene.

Izuzetna otpornost na oksidaciju, termalna stabilnost obezbeđuje otpor naslagama vlage i korozije. Superiorna zaštita od korozije, dobra nisko temperaturna viskoznost, produžava vek kvačila, obezbeđuje uštedu potrošnje gorivai  Dehron IIIH tečnosti.

Specijalno dizajnirana za HYDRA-MATICS 6-stepene prenosne jednice.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!