PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGO SUPERGARD SYNTHETIC 5W30 6/1

CITGO SUPERGARD SYNTHETIC 5W30-6/1
Proizvođač: Citgo
Cena:
907,52 Din.
907,52 Din.
Šifra proizvoda: CIT-1160
Opis

CITGO SUPERGARD SYNTHETIC 5W30-6/1

Dobro izbalansirana kombinacija današnjih najkvalitetnijih sintetičkih baza koje sadrže najsavremenije aditive po zahtevu proizvodjača.

Dizajnirana su da postignu najviši nivo zaštite u motorima najnovije generacije. Koriste se kod svih benziskih motora kao i kod motora sa turbo i super turbo punjačima, putnicka vozila, sportska vozila, kombiji i manji kamioni.

Ova sintetička ulja za motore demonstriraju inovativne performanse u današnjim napredno dizajniranim motorima i raspoloživa su u gradacijama SAE 5W/20, 5W/30 i 10W/30. Vrhunske karakteristike kod hladnog starta izuzetna termalna i oksidaciona stabilnost.

Proizvodi protekciju od hvatanja naslaga na delove od značaja u motorima i produžava vek trajanja motora, kompatibilnost sa konvencionalnim i sintetičkim motornim uljima.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!