PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGO PREM LITH EP-2 pakovanje 55.08 kg BURE

CITGO PREM LITH EP-2 pakovanje 15,90
Proizvođač: Citgo
Cena:
26.000,00 Din.
26.000,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-1072
Opis

CITGO PREM LITH EP-2 pakovanje 15,90

Premium Litijum EP masti premijum kvaliteta, litijum 12 masti sadrže EP, aditive protiv rdje, antioksidirajuće i antirkorozivne aditive. Ove maste su formulisane visokim kvalitetom baza. Premijum litijum EP masti se mogu naći u NLGI gradacijama 0, 1 i 2 kao polusintetika.

Mekana puterasta tekstura ovih masti je u konjukciji sa visoko kvalitetnim mineralnim uljima, proizvodi izuzetno dobro podmazivanje u velikim rasponima temperature. Visoko pritisni agent proizvodi zaštitu koja je potrebna prilikom rukovanja u teškim uslovima karakterističnim za visoko opterećenim utovarima.

Oksidacioni i korizicni inhibitori, visoko kvalitetan sapun čine ovaj proizvod izuzetno kvalitetnim, otpornim na koroziju sa dobrom stabilnošću na oksidaciju.

Temperaturna razlika ovih masti kreće se od -15C do 150C.

Odobreno od Chrysler specifikacije MS-3701 i Cincinnati Lamb.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!