PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

MILEMASTER ATF MP pakovanje 0,946 litara

MILEMASTER ATF MP pakovanje 0,946 litara
Proizvođač: Citgo
Cena:
340,00 Din.
340,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-338007
Opis

MILEMASTER ATF MP pakovanje 0,946 litara

Višenamenski fluid za automatsku transmisiju proizveden od odabranih visokokvalitetnih baza i prvoklasnih aditiva.

Štiti transmisione delove od rdje i habanja.

Tečnost je obojena crvenom bojom radi detekcije curenja i projektovana je da pruži vrhunsku zaštitu i dobre preformanse.

Tečnost za različite namene prenose snage: automobilska automatska transmisija, industrijski pretvarači obrtnog momenta, osetljive aplikacije hidraulične tečnosti, prenos snage i ALLISON automatska transmisija. Izvanredna stabilnost za dugačak radni vek.

Ispunjava zahteve sledećih specifikacija za hidraulične tečnosti za automatsku transmisiju.

Denison HF-0, HF-1 i HF2 zahtevi DEXRON-III, Sperrz Vickers M-2950-S i I-286-S, Ford M2C138CJ, Caterpillar TO-2 (SAE 10W) Ford M2C166H. Renk Doromat 873 i 874, Ford MERCON (odobren), Allison tipa C-3 i C-4, Daimler-Benz DKA.

Preporučuje se za upotrebu u automatskoj transmisiji proizvedenoj od strane kompanija Genral Motors i Ford za modele iz 2006. godine i ranije (izuzev za modele koji zahtevaju FORD tečnost “F” tipa, MERCON SP, MERCON V, DEXRON VI i CVT tečnosti).

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!