PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

MILEMASTER 5W30 pakovanje 0,946 litara

MILEMASTER 5W30 pakovanje 0,946 litara
Proizvođač: Citgo
Cena:
340,00 Din.
340,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-8007
Opis

MILEMASTER 5W30 pakovanje 0,946 litara

Ulja prevazilaze nove SAE zahteve po pitanju viskoziteta pri pumpanju pri niskoj temperaturi. Obezbedjuju unapredjenje preformanse pri kontroli penušanja.

Obezbedjuju znatno bolju čistoću motora, zaštitu od habanje i otpornost na zgušćavanja ulja.

Zaštita od gomilanja laka i formiranje taloga na najvažnijim delovima motora. Kontrola naslaga sa visokom temperaturom u kritičnoj oblasti karika. Obezbedjuju maksimalnu zaštitu od rdje i korozije. Ispunjavaju SAE standarde za viskozitet visoke temperature / viskog stepena smicanja.

Produžuju radni vek motora zahvaljujući kontroli habanja i formiranja naslaga. Preporučuju se i kod dizel i kod benzinskih motora.

Preporučuju se i za upotrbu u motorima preradjenim za rad sa kompresovanim prirodnim plinom (CMG), tečnim prirodnim plinom (LMG) i tečnim naftnim plinom (LPG - obuhvata propani butan).

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!