Citgo

citgo-logo

Od motornog goriva do napredne medicinske opreme CITGO ima svoj udeo. Neverovatno je kako različiti proizvodi na bazi nafte učestvuju u našem svakodnevnom životu. Iz Houston-a u Texas-u, CITGO nam dostavlja goriva, maziva, petrohemijske derivate, rafinisane premaze, asfalt i druge industrijske proizvode. 
Kompanija je u vlasništvu PDV America, Inc., a indirektno u vlasništvu Petróleos de Venezuela, S.A., nacionalne naftne kompanije Republike Venecuele. Od 1985. god. CITGO prodaje svoje različiite produkte kroz nezavisnu mrežu. Naš odnos prema ljudima i njihovim potrebama čini CITGO drugačijom od ostalih naftnih kompanija 

CITGO Maziva i Ulja
Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda. 

Garancija kvaliteta
Naftna korporacija CITGO daje garanciju da su ulja i maziva po standardima i specifikacijama koje se nalaze na samim proizvodima. U slučajevima kada proizvod nije u skladu sa garancijom, CITGO će prihvatiti odgovornost za nastalu štetu, uz naknadu štete u takvim slučajevima.