PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

SREDSTVO ZA UKLANJANJE ULJNIH MRLJA 400ML

SREDSTVO ZA UKLANJANJE ULJNIH MRLJA 400ML
Proizvođač: Normfest
Cena:
847,36 Din.
847,36 Din.
Šifra proizvoda: NF-2897-341
Opis

SREDSTVO ZA UKLANJANJE ULJNIH MRLJA 400ML

Oel-Ex je efikasan čistač naftnih i uljnih mrlja. Oel-Ex eliminiše masnoće na svim upijajućim i neupijajućim podlogama, kao što su razne vrste kamena, prirodan i veštački, keramike, gline, raznih vrsta glazura, betona, šljake ... Takođe uspešno otklanja mrlje sa tepiha i tekstilnih podnih obloga.
Svako od nas zna za neprijatnosti uljnih mrlja na betonskim podlogama, koje prouzrokuju curenje iz motora vozila. Ove mrlje, retko ili nikada ne možete ukloniti bez traga. Upravo te mrlje Oel-Ex uspešno otklanja.
VAŽNO: Oel-Ex nije primenjiv na bitumenu i asfaltu.
Pre nanošenja na tlo, obavezno proveriti kompatibilnost sa podlogom.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!