PRODAJA ALATA

Na našem sajtu možete videti aktuelnu ponudu alata, a za sve nedoumice oko pravog izbora Vam stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08 do 16 h. Za sve dodatne informacije o cenama, uslovima isporuke i placanja, akcijama i svim drugim informacijama pozovite nas ili nas kontaktirajte putem maila slavisa@bsf.rs 

Kontakt

 

 

 

 

 

         Pogledajte video!                    Kupite

CITGO ULJA I MAZIVA

Visoko kvalitetna ulja i maziva firme CITGO omogućavaju da se mnoge stvari pokreću. Za 75 godina iskustva u pravljenju najkvalitetnijih maziva i ulja, sa sigurnošću možemo reći da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Zato su CITGO proizvodi znatno inovativniji od drugih sličnih proizvoda.

Pogledajte ponudu!

CITGO SUPERGARD 10W40 pakovanje: 208.2 litara

CITGO SUPERGARD 10W40 pakovanje: 208,2 litara
Proizvođač: Citgo
Cena:
68.000,00 Din.
68.000,00 Din.
Šifra proizvoda: CIT-1001
Opis

Višegradna motorna ulja visokog kvaliteta, izdržljiva karterska ulja. Ova proizvodna linija se proizvodi uz najnovije tehnologije aditiva da poboljšaju superiorne preformanse u dizel motorima.

Dizajnirana za nizak nivo sulfatnog pepela, održavaju motor čistijim i efikasnijim.

Ovaj proizvod postiže zahteve u kamionskoj industriji, poljoprivrednoj industrji, gradjevinskoj opremi koje zahtevaju API CI-4 servisne sertifikate.

Izvanredna kontrola čišćenja naslaga sa karika i sa izduvnih otvora. Izvanredna raspršivost i otpornost na oksidaciju sprečava suvišno povećanje viskoziteta.

Vrhunska zaštita od habanja. Dobre TBN karakteristike sprečavaju korozivna oštećenja. Proverena kontrola potrošnje ulja, izuzetna tolerancija na vodu susreće FLEET-GUARD i GMC zahteve proizvodjača filtera.

Isto tako obezbedjuju izuzetan rezultat kod benzinskih motora u putničkim automobilima, malim kamionima i stacionarnim mašinama.

Višestepena gradacija obezbedjuje stabilnost na niske temperature uz vrhunsko podmazivanje na visokim temperaturama.

Cene su bez PDV-a, PDV se obračunava na kraju kupovine.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Mob: 00381 62 8177 444, ili Tel/fax: 00381 11 7701 121

Hvala na poverenju!